درمان افسردگی شدید

غلبه بر افسردگی



روش های مهار افسردگی
افسردگی یکی از مشکلات روحی روانی است که اشخاص زیادی درگیر آن هستند درمان افسردگی بستگی به شدت آن دارد. گاهی وقت ها افسردگی به کمک تغییراتی در سبک زندگی قابل درمان افسردگی است ولی گاهی وقت ها امکان دارد پزشک برای بیمار علاوه بر جلسات مشاوره دارو هم تجویز کند. در این مقاله به چندین راه حل بسیار ساده برای مقابله با افسردگی اشاره شده است.
علائم افسردگی
- احساسات درماندگی و نومیدی: دیدگاهی در خصوص این که هیچ چیز هرگز بهتر نخواهد شد و هیچ چیز نمی تواند شرایط شما را بهبود بخشد.



- عدم علاقه به انجام فعالیت های روزانه:دیگر سرگرمی ها، تفریحات، فعالیت های اجتماعی یا روابط جنسی مثل گذشته برای شما اهمیتی ندارد. دیگر نمی توانید حس لذت و خوشی کنید.



- تغییرات اشتها و وزن: امکان دارد بطور چشمگیر کاهش وزن یا افزایش وزن داشته باشید( تغییر بیش از 5 درصد وزن بدن در ماه).



- تغییرات خواب: مخصوصا در ساعتهای اولیه بامداد بیخوابی داشته و یا دیر از خواب بلند شوید.



- خشم و تحریک پذیری:حس آشفتگی، بی قراری ، یا حتی عصبانیت؛ سطح تحمل شما پایین است، و هر چیز و هر کسی شما را عصبانی می کنند.



- نبود انرژی:حس خستگی، تنبلی، و به لحاظ فیزیکی خالی بودن؛ تمام بدن شما حس سنگینی می کند، و حتی امکان دارد وظایف کوچک هم طاقت فرسا بوده و انجام آن ها زمان زیادی صرف کند.



- حس از خودبیزاری:احساسات قدرتمند از ضعیف بودن و گناه؛ خودتان را بخاطر خطا ها و اشتباهات به شدت سرزنش می کنید.



- رفتاری عاری از احساس مسوولیت:امکان دارد رفتارهای گریزگرا مثل سوءمصرف مواد، اختلال قماربازی، رانندگی بی محابا یا ورزش های پرخطر داشته باشید.



- مشکلات عدم تمرکز:تمرکز کردن، تصمیم گیری یا به یاد آوردن چیزها برای شما سخت خواهد بود.



- دردها و رنج های ناشناخته:افزایش شکایت های جسمی مثل سردرد، کمر درد، درد عضلات و معده از دیگر علایم و نشانه های افسردگی هستند.



- افکار خودکشی



مهار افسردگی, غلبه بر افسردگی, رفع افسردگی
رفع افسردگی



علل افسردگی چیست؟
علت به وجود آمدن افسردگی در اشخاص بر حسب سن، جنس و شرایط بیولوژیک آن ها متفاوت است. شایع ترین دلایل افسردگی شامل:



سابقه خانوادگی یا ژنتیک:چنانچه سابقه خانوادگی افسردگی و یا دیگر اختلال های خلقی وجود داشته باشد، شخص بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی است.



تروما یا اسیب در دوران کودکی:بعضی از اتفاق ها بر نحوه ی واکنش بدن به ترس و شرایط پر استرس اثر می گذارد. تجربه اتفاقی تلخ یا وحشتناک می تواند در آینده سبب پیدایش افسردگی شود.



ساختار مغز:فعالیت کم لوب فرونتال در مغز میتواند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد. با این حال هنوز معلوم نیست که این اتفاق پس از شروع علائم افسردگی رخ می دهد یا قبل از آن!



داشتن بعضی از مشکلات جسمی هم می تواند شخص را در معرض خطر ابتلا به افسردگی قرار دهد. مانند:

- بیماری مزمن( سرطان، ام اس ، مشکلات تیروئید)

- بی خوابی

- درد مزمن( میگرن، درد های مفصلی)

- اختلال بیش فعالی و کمبود توجه( ADHD)

- استفاده از مواد مخدر ، داشتن سابقه استفاده از مواد مخدر و الکل

- مصرف بعضی از داروها

- کمبودهای ویتامین در بدن( مانند ب ۱۲)

- ممکن است گاهی هیچوقت دلایل افسردگی در افراد معلوم نشود.



مهار افسردگی, غلبه بر افسردگی, رفع افسردگی
جلوگیری از افسردگی



شیوه های درمان افسردگی
در درمان افسردگی سه نوع درمان وجود دارد :

- درمان دارویی

- درمان با تحریک مغناطیسی( TMS)

- روان درمانی



درمان دارویی برای درمان افسردگی
دوره های افسردگی اساسی در ۷۰ تا ۸۰ درصد بیماران قابل درمان است. برای درمان این اختلال باید داروها را بهمراه مداخلات روان درمانی مورد استفاده قرار داد.



درمان نگهدارنده با داروهای ضد افسردگی حداقل به مدت ۵ ماه به جلوگیری از عود بیماری کمک میکند.



مهار افسردگی, غلبه بر افسردگی, رفع افسردگی
راه های کاهش افسردگی



درمان با تحریک مغناطیسی( TMS) برای درمان افسردگی
اگر فرد از افسردگی اساسی رنج می برد و دربرابر درمان، دارو و کمک بخود مقاومت نموده است ، امکان دارد TMS درمان مفیدی باشد.



درمان تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال( TMS) یک شیوه درمانی غیر تهاجمی است که پالسهای انرژی مغناطیسی را در مناطق مختلف مغز که درگیر خلق هستند، هدایت می کند. این پالس های مغناطیسی بدون درد از طریق جمجمه عبور می کنند و سلول های مغزی را تحریک می کنند که میتوانند ارتباط بین قسمت های مختلف مغز را بهبود دهند و علایم افسردگی را سهولت بخشند.


10 نشانه افسردگی فصلی
افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

همینطور از این شیوه در زمانهایی که جواب سریع به درمان مدنظر است یا عوارض جانبی داروهای افسردگی، درمان را با مشکل روبرو نموده است می توان استفاده کرد.



روان درمانی برای درمان افسردگی
استفاده از روان درمانی بهمراه داروهای ضد افسردگی برای اختلال افسردگی اساسی، بسیار کاربردی تر و مؤثر تر از کاربرد به تنهایی هر یک از روشهای عنوان شده است.



درمان های روانشناختی شامل درمان کوتاه مدت است که در آن تعاملی بین درمانگر و بیمار شکل می گیرد. طی جلسات درمان و تکالیفی که مراجع باید آن ها را در منزل انجام دهد درمانگر میتواند با فرضیات ذهنی و ناخودآگاه مراجع اشنا شده و عوامل زمینه ساز این بیماری را تشخیص و اصلاح کند.



برای مبارزه با افسردگی روشهای درمانی فردی وجود دارد که بیمار با عوض کردن و اصلاح سبک زندگی خویش میتواند در روند بهبود خود بسیار مؤثر باشد.



بیشتر بخوانید: تست افسردگی


شیوه های درمان برای غلبه بر افسردگی
برای غلبه بر افسردگی ورزش کنید
فواید ورزش تنها مربوط به سلامت جسمانی نیست، شاید در مورد تأثیر ورزش بر افسردگی چیزهایی شنیده باشید. در اروپا، پزشکان برای بیماران افسرده ورزش تجویز می کنند. بهترین شیوه ی ورزش، پیاده روی و دوندگی در طبیعت است.



پیاده روی در طبیعت به ذهن و بدن شما ارامش هدیه می کند و سبب می شود که شدت احساسات منفی شما کم تر بشوند. از طرفی با ورزش و پیاده روی در طبیعت، متوجه می شوید که طبیعت هم مثل ما انسانها دائم تغییر می کند. طبیعت هم، زمانی سرشار از شادی و جنب وجوش است و زمانی به خواب زمستانی فرو می رود. در صورتی که روح و جسم خویش را با طبیعت هماهنگ کنید، حس بهتری خواهید داشت.
روغن حیوانی گوسفندی درجه یک کرمانشاه
کوتاه ترین راه اخذمجوز کار وتحصیل درآمریکا



حواستان به تغییرات جسمی تان باشد
بیماری های روحی روانی مثل افسردگی تنها مربوط به روان فرد نیست بلکه میتواند بر روی جسم هم تأثیر بگذارد. افسردگی انرژی را کاهش داده و سبب حس خستگی می شود. همینطور بیماران دچار افسردگی دچار سردردهای مکرر می شوند. برخلاف افسردگی اضطراب سبب افزایش سرعت ضربان قلب، عرق کردن زیاد و انرژی غیرقابل کنترل در فرد می شود. تغییرات جسمی باید به دقت توسط خود بیمار کنترل شوند.



اغلب افرادی که دچار افسردگی میشوند به این نکته واقف هستند که معمولاً در موقع تشدید بیماری دچار بعضی علایم جسمی مثل دردهای عضلانی، خستگی و سردرد می شوند. بنابراین در صورت بروز این علایم بهتر است بیمار به سرعت به مشاور و یا روان پزشک خود مراجعه کنند تا از شدت یافتن بیماری در او جلوگیری شود.



به آنچه در اطرافتان می گذرد، توجه نکنید و خوش باشید
چنانچه دچار افسردگی شده اید باید بدانید که برای درمان افسردگی نباید به اطراف توجه کنید بلکه باید خوش باشید! اگر کم حوصله هستید هیچ چیز دیگری به جز خوشحالی نمی تواند شما را از این وضعیت خارج کند. پس به به آنچه در اطرافتان می گذرد، توجه نکنید و خوش باشید.



قبول کنید که قدری ناراحتی، واقعاً اهمیتی ندارد. بپذیرید که حس پریشانی موقتی است و از اینکه غمگین هستید خود را بیشتر نرنجانید.


http://riverabzv00000.suomiblog.com/-11466761
http://knoxbcut99999.blogdigy.com/-10529499
http://devinvwuq78888.mybjjblog.com/-11145792
http://remingtonjkhe34444.tribunablog.com/-10493170 
http://beckettepqo52840.canariblogs.com/-12029885
http://reidstrn67766.isblog.net/-13657225
http://gunneropmi45545.blogdon.net/-12981336
http://ricardobbaw00000.tblogz.com/-11030478
http://holdenjjda83838.uzblog.net/-11077674
http://andersongxwq17244.blogzet.com/-10953965
http://reidttqm66665.total-blog.com/-21397180
http://travisrsok55581.blogkoo.com/-15588391
http://emilianokrro77777.alltdesign.com/-16654781
http://tysonzayu99998.amoblog.com/-18023149

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.